Файл:Dal Puri.JPG
Исходный файл (3110 × 2073 пкс, размер файла: 116 КБ, MIME-тип: image/jpeg)
Описание
Описание | DALPURI
(Dalpuri is a traditional Bengali breakfast bread as well as a popular evening snack. It is a bread that comes from Priyanjana’s hometown Kolkata.) Yield: 8 dalpuris Flour 400 grams Oil 400 millilitres Chana dal 100 grams Turmeric 2 grams Red chilli powder 10 grams Salt To taste Sugar 5 grams Water 200 millilitres Method: • Mix flour, sugar, salt, water and 2tbsp oil together. • Knead into a smooth dough. • Rest dough for 20 minutes. • Boil chana dal for 15 minutes. • Prepare a semi-dry mixture with chana dal, salt, sugar, turmeric and red chilli powder in the food processor. • Form 8 small balls with the stuffing. • Divide dough into 8 balls as well. • Flatten the balls a little and stuff it with chana dal mixture. • Roll out into round disks. • Deep fry the dalpuri in hot oil. • Serve hot with Aloo Chhechki and Ginger pickle. Made by a student of the department of culinary arts, WGSHA, Manipal University |
---|---|
Источник | Own work |
Время создания | 2012-11-23 12:32:18 |
Автор или правообладатель | Vsigamany — Лицензия: CC BY-SA 4.0 (Creative Commons Attribution-Share Alike 4.0) https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0 |
Источник файла — сайт Wikimedia Commons, куда он был загружен под одной из свободных лицензий ( https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Dal_Puri.JPG ). Авторов, работавших над этим файлом см. в истории файла: https://commons.wikimedia.org/w/index.php?title=File:Dal_Puri.JPG&action=history
В общем случае в статьях энциклопедии Руниверсалис файлы используются в соответствии со статьёй 1274 Гражданского кодекса Российской Федерации.
История файла
Нажмите на дату/время, чтобы увидеть версию файла от того времени.
Дата/время | Миниатюра | Размеры | Участник | Примечание | |
---|---|---|---|---|---|
текущий | 22:47, 5 октября 2023 | 3110 × 2073 (116 КБ) | Я, робот (обсуждение | вклад) | == Описание == {{Изображение | описание = DALPURI <p>(Dalpuri is a traditional Bengali breakfast bread as well as a popular evening snack. It is a bread that comes from Priyanjana’s hometown Kolkata.) Yield: 8 dalpuris Flour 400 grams Oil 400 millilitres Chana dal 100 grams Turmeric 2 grams Red chilli powder 10 grams Salt To taste Sugar 5 grams Water 200 millilitres </p><p>Method: • Mix flour, sugar, salt, water and 2tbsp oil together. • Knead into a smooth dough. • Rest dough fo... |
Вы не можете перезаписать этот файл.
Использование файла
Следующая страница использует этот файл: